Smart-turizm faoliyatini boshqarish jarayoniga yondashuvlar - Mirzayev, Abdullajon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Maqolada so‘nggi yillarda milliy iqtisodiyotning tez sur’atlar bilan rivojlanish imkoniyatiga ega bo‘lgan Smart-turizm faoliyatini boshqarish mexanizmlari tadqiq etilgan. Tadqiqot jarayonida Smart-turizm faoliyatini shakllantirish va faoliyatni rivojlantirish jarayonlarining tarkibiy tuzilmasi tahlil qilingan va amaliyotda foydalanish yo‘llari asoslangan.