Xorijiy investitsiyalarni jalb qilish orqali mamlakat iqtisodiyotini rivojlantirish istiqbollari - Alimbayeva, Sevara (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Maqolada mamlakat iqtisodiyotiga xorijiy investitsiyalarni jalb qilishning amaliy holati tahlil qilingan. Xorijiy investitsiyalarni jalb qilish orqali mamlakat iqtisodiyotini rivojlantirish yuzasidan amaliy taklif va tavsiyalar keltirilgan.