Davlat sektori subyektlarida moliyalashtirish manbalari bo‘yicha daromadlar hisobini tashkil etish - Igamberdiyev , Sahobiddin (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada davlat sektori subyektlarida moliyalashtirish manbalari bo‘yicha daromadlar hisobini tashkil etish bilan bog‘liq muhim masalalar ko‘rib chiqiladi. Daromadlar hisobini samarali, shaffof va aniq moliyaviy boshqaruvni ta’minlashda yuzaga keladigan muammolarni o‘rganadi. Ichki nazoratni kuchaytirish, me’yoriy-huquqiy asoslarga rioya qilish, buxgalteriya hisobining zamonaviy texnologiyalarini joriy etish zaruriyati e’tiborga molik. Maqolada, shuningdek, daromadlarni to‘gri prognozlash mablag‘laridan oqilona foydalanish va hisobdorlikni ta’minlash muhimligi muhokama qilinadi.