O‘zbekiston sug‘urta bozorida qayta sug‘urta faoliyatini rivojlantirish istiqbollari - Sharobiddinov, Akramjon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Ushbu maqolada qayta sug‘urta faoliyati va uning O‘zbekiston sug‘urta bozoridagi roli ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, milliy qayta sug‘urta bozori tahlil qilinib, uni rivojlantirish bo‘yicha xulosa, taklif va tavsiyalar berilgan.