Investitsiya jozibadorligini baholashning o‘ziga xos jihatlari va metodlari - Uroqboyeva, Farzuna (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Ushbu maqolada asosiy e’tibor korxonalarning investitsiya jozibadorligiga ta’sir qiluvchi omillar tasnifiga qaratiladi hamda investitsiya jozibadorligini baholash metodlari ochib beriladi. Bundan kelib chiqadiki, har qanday korxona uchun investitsiya jozibadorligini baholash hamda uni samarali boshqarish imkoniyati asosiy vazifalardan hisoblanadi. Maqolada ushbu jihatlar muhokama qilingan.