Korxonalarda korporativ madaniyatni rivojlantirish asoslari - Sadikova, Muslima (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Har qanday kompaniya va tashkilot uchun korporativ madaniyat juda muhim fenomen hisoblanadi. Uning mavjudligi, aniqrog‘i, yaxshi rivojlangan korporativ madaniyat tashkilotning boshqaruv samaradorligini oshiradi, o‘z maqsadlarini amalga oshirish intensivligiga hissa qo‘shadi va uning jamoatchilik tomonidan idrok etilishini yaxshilaydi. Ushbu maqolada korporativ madaniyat etimologiyasi, mohiyati va aksiyadorlik jamiyatlarida korporativ madaniyatni rivojlantirish zarurati tahlil qilingan.