Navoiy viloyatida sanoat tarmogʻi rivojlanishi tahlili - Baqoyev , Husan (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada Navoiy viloyatida sanoat tarmog‘ining rivojlanish holati tahlil qilinadi. Tadqiqotda statistika, iqtisodiy modellashtirish va sifat tahlili usullaridan foydalangan holda sanoatning umumiy ko‘rsatkichlari, tarmoqlar bo‘yicha rivojlanish, innovatsiyalar va investitsiyalar o‘rganildi. Yutuqlar va mavjud muammolar tahlil qilinib, sanoatni yanada rivojlantirish uchun tavsiyalar berildi. Maqola hududning iqtisodiy salohiyatini oshirish va ekologik barqarorlikni ta'minlash bo‘yicha takliflarni o‘z ichiga oladi.