Ichki audit samaradorligini baholashga taʼsir qiluvchi omillar va koʻrsatkichlar tahlili - B.Y.Maxsudov; I.Gʻ.Isroilov (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur maqolada ichki audit samaradorligining mazmun-mohiyati, ichki audit samaradorligiga ta’sir qiluvchi omillar, ko‘rsatkichlarni tahlili va uni baholashni amalga oshirishda xo‘jalik yurituvchi subyektlardagi o‘rni, shuningdek ichki audit xizmati va keyingi nazorat subyektlari faoliyatining asosiy baholash ko‘rsatkichlari o‘rganilgan.