Tadbirkorlikni boshqarishda sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish - Sobirjonov , Sanjar; G‘ulomova , Iroda (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur maqolada tadbirkorlikni boshqarish jarayonida sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining ahamiyati va imkoniyatlari o‘rganilgan. SI texnologiyalarining biznes jarayonlarini optimallashtirish, qaror qabul qilish jarayonlarini tezlashtirish va samaradorlikni oshirishdagi roli tahlil qilinadi.