Moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari (MHXS)ga muvofiq moliyaviy hisobotlarni tuzish usullari - Sabirova, Zaynab (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Maqolada xo‘jalik yurituvchi subyektlarda moliyaviy hisobotning xalqaro standartlariga muvofiq tuzilgan hisobotda bo‘lishi kerak bo‘lgan ma’lumotlar, moliyaviy hisobotni tayyorlash usullari, moliyaviy hisobotlarni tayyorlash boshqichlari keng yoritib berilgan va moliyaviy hisobotlarni tuzish usullari yuzasidan taklif-tavsiyalar shakllantirilgan.