Kichik biznes korxonalariga xorijiy investitsiyalarni jalb qilishning iqtisodiy samaradorligi - Mamanazarova N. J; Jamilova N. X. (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Ushbu maqolaga Qashqadaryo viloyatida kichik biznes korxonalarining iqtisodiy samaradorligini oshirish maqsadida investitsiyalarni jalb qilishda yangi sohalarning o‘rni va ahamiyatini oshirish yo‘llari taklif qilingan.