Paxta-to‘qimachilik klasterlarida sotish baholarining tahlili - Nazarova, Maryam; Kazakova, Zulayxo (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Ushbu maqolada Samarqand viloyati Oqdaryo tumanida tashkil etilgan “Afrosiyob jeans” MCHJ klasteri majmuasi tarkibi, ishlab chiqarilgan tolaning ulgurji narxi va ishlab chiqarilgan paxta momig‘ining xarid narxlari nazariy va amaliy jihatdan o‘rganilgan hamda tahlil qilingan.